Yousee Informationer
Medlemmer/beboere med den nye YouSee Tv-boks kan nu høre radio via tv-boksen.

 

Radioen findes under menupunktet ’Apps’ i tv-boksens hovedmenu. Her kan man også markere sine foretrukne radiostationer som favoritter, så man hurtigt kan afspille dem ved at trykke på Play-knappen.

 

 

Når radioen spiller, går skærmen automatisk i sort efter et minut – og vækkes igen ved at trykke på en vilkårlig knap på fjernbetjeningen.

 

Hør radio uden tv’et er tændt

For nogle er det også muligt at høre radio uden tv’et er tændt. Bruger man eksterne højtalere – og ikke fjernsynets indbyggede højtalere – kan fjernsynet nemlig slukkes, og lyden afpilles direkte i højtalerne.

 

Det er også nemt at skifte mellem favoritkanalerne ved at bruge programknapperne (p+/p-) – uden at tænde for tv’et. Man stopper radioen ved at slukke for tv-boksen.

 

Du kan altid læse om de nyeste opdateringer og andre informationer om tv-boksen på yousee.dk.

 

Nyheder fra Yousee

Se tv på en ny måde. Din måde.


Måske ser du allerede dine tv-kanaler på din mobil, tablet og pc med YouSee app’en. Nu kan du nemt se det hele, dér hvor tv-oplevelsen er allerstørst. Nemlig på din store tv-skærm.


Med den nye tv-boks fra YouSee får du endnu mere ud af din tv-pakke – og din tv-skærm. Du kan pause, hvis du bliver forstyrret. Starte forfra, hvis du får tændt for sent. Gå tilbage i tiden og finde det, du ikke nåede at se. Og du kan optage, så du kan gemme det bedste for altid.


Vores forening har en boksaftale med YouSee

Aftalen betyder, at alle husstande i foreningen individuelt kan leje den nye tv-boks til 30 kr. om måneden (normalpris 99 kr./md.). Du kan få glæde af den nye tv-boks, hvis du har en tv-pakke i vores forening og internetadgang, idet boksen skal tilsluttes internettet.


Vil du se tv på din måde

Med en tv-boks fra kan du se tv på dine egne præmisser og nyde friheden ved at se tv på tværs af skærme – tv, pc, tablet og mobil. Med tv-boksen kan du blandt andet få mulighed for, at


•slippe for faste sendetider – du går blot i Tv-arkiv og finder dét, du ikke nåede at se

•optage et afsnit af yndlingsserien – eller hele sæsonen

•spole tilbage og se et afgørende øjeblik igen

•sætte programmet på pause, mens kaffen brygger færdig

•lave dit eget underholdningsunivers med din favorit programmer

Se hvordan på yousee.dk/frihed

Sådan bestiller du den nye YouSee tv-boks til 30 kr.

Tv-boksen kan bestilles hos YouSee’s kundeservice på 70 70 40 40, via yousee.dk eller i én af vores butikker.

Skal din nuværende YouSee Plus-boks udskiftes med den nye tv-boks?

Det koster 299 kr. hvis man vil beholde sin gamle Plus-boks, når man opsiger Plus-abonnementet.

Når man opsiger sit YouSee Plus-abonnement mister man adgangen til både YouSee Musik og YouSee Film & Seriepakken. Dog kan man have adgang til tjenesterne igennem nogle af de øvrige abonnementer på bredbånd og mobil hos YouSee. Ønsker du at skifte din nuværende Plus-boks til den nye tv-boks fra YouSee, skal du ringe til YouSee på 70 70 40 40. Så hjælper de med at opsige din Plus boks og bestille den nye YouSee tv-boks.